Vele gestelde vragen

Handleidingen

Hieronder ziet u een lijst met handleidingen. Deze handleidingen zijn van het type PDF. Als u geen PDF reader hebt, dan kunt u deze hier downloaden.

Cache & Cookies wissen

Het kan gebeuren dat uw browser (het programma waarmee u op internet surft) niet werkt zoals het zou moeten werken.

Negen van de tien keer heeft dit te maken met kleine bestanden die automatisch opgeslagen worden in uw browser, de zogenaamde “cache & cookies”.

In dit document wordt per browser (Microsoft Internet Explorer, Google Chrome en Mozilla Firefox) uitgelegd hoe u uw browser kunt opschonen. 

Een schone, frisse computer?

Bijna alle programma’s die u gebruikt op uw computer laten sporen na. Dit kan er op den duur voor zorgen dat uw computer steeds langzamer gaat reageren en soms zelfs misschien fouten gaat maken.

CCleaner is een handig en veilig programma dat u kunt gebruiken om uw computer schoon te maken en te houden.

In dit document wordt uitgelegd hoe u CCleaner kunt installeren en gebruiken.

Flash installeren

Voor het correct weergeven van bijvoorbeeld filmpjes en grafieken kan het nodig zijn Flash player op uw computer te installeren.

Wachtwoord onthouden

Er komen steeds meer gepersonaliseerde websites, zoals die van het CentERpanel, waar u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig hebt om toegang tot de inhoud te krijgen.

Het kan handig zijn om voor bepaalde websites die inloggegevens te laten onthouden, zodat u deze niet telkens opnieuw hoeft in te voeren.

In dit document wordt uitgelegd hoe u dat kunt instellen.